İçeriğe geç

Söyleyemediklerimiz…

İtiraf ediyorum: Ben Justin Timverlake‘in Cry Me a River‘ını seviyordum!


Yıl 2002 olsa gerek, yoksa 2003 mü? Bu şarkı dönerdi ekranlarda ve Justin – henüz Bieber kavramı yok olduğundan – eski *NSYNC “frontman”i, ezik, “ergen çeker”di. İlk şarkısını pek sallamamıştım ama Cry Me a River işte bir şekilde hoşuma gitmişti, benim ne eskiğim vardı “Emerikın tiyneycır”larından? Ha evet, doğru. Ben cinsiyetsiz, ama “tough” birisiydim. Hşş! Sakla bu şarkının hoşuna gittiğini!

Yeni itiraf: Britney Spears‘ın I’m a Slave 4 U‘sunu da beğenmiştim!

Hadi o da gelsin:

İkisi aynı dönemler zaten. Benim yine “ne idüğü belirsiz” zamanlarım yani, her zamanki gibi. Hayır derdin ne Gamze, geçmişinde “gürül gürül” Backstreet Boys var? Yakın arkadaşınla onların I Want It That Way’ini eşlik hâlinde söyleyebiliyorsunuz, geyik ortamı da olsa. Eee? Ama işte, kişilik arama dönemleri tabii. Ne olacaktı?

Bu arada Britney’nin Baby One More Time’ını utanma duymadan rahat rahat dinlemiştim. Ne süper geri taklalar atıyordu! Ben de tam 12’sindeki şekercik (olamaz mı?!)…

***

Yeni itiraf: Lisedeyken The Offspring‘in Americana albümüne sahip olduğum için arkadaşlarım “Süper yeaa, bana getirsene çekelim” dediğinde bugünkü Justin Timberlake dinlediğimi söylediğimde yaşayacağım tepki gibi gelmişti. Neyden mi bahsediyorum? Benim “utandığım” şeyin normalden öte, “havalı” bulunuşundaki “gariplik”. Offspring nedense demek ki hep “tırt” gelmiş, anlamadım o zaman sebebini. Kaldı ki Sex Pistols’ı henüz edinmemiştim, hani bugünkü fikrime bakmasak da “Ouu yee! Pure punk!” modlarında takılıyor olsam, neyse.

Bugün de Justin Timberlake artık iyi iş yapan durumunda. Hayır adam yapıyor da sanıyorum. Yani Bieber var adaşı olarak, her ne kadar pek bilmesem de ondan sayıyorum Timberlake’in beğenilişini çokça. Gerçi onu pek dinlemedim, son zamanlarda yaptığım nostaljiler Britney üzerine oldu.

Oooo! Yeni itiraf geliyor: Ben Britney’nin will.i.am ile olan düeti, Scream & Shout‘unu da fena bulmuyorum aslında. Bazen, Britney’nin ortada çıkan “yeaak yeaak” sesine rapmen ve hatta onunla daha hoşuma gidiyor.

***

Bu itirafları yaptım ya, artık hiçbir şey saklamam eminim ki… (!) (?) (B)

Ne? Daha mânalı bir şeyler mi bekliyordunuz itiraf denince? Hah-hayt! Kafam bi’ milyonken yapsam bile kafam yarım milyona indiğinde gizlerdim tereddüt etmeden. Ayrıca bence hayli mânalı şeyler, lutfen.

Yalnız, Scream & Shout aslında hoş sanki, hı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.